dimecres, 20 d’abril del 2011

Aniversari de l'Associació


Hui fa vint anys...

Com la famosa cançó de Joan Manuel Serrat, hui “fa vint anys que tinc vint anys”, hui es compleixen dos dècades de l’assemblea fundacional de l’Associació de Veïns el Llombo. 

Va ser el dissabte 20 d’abril de 1991 al menjador del Col·legi Públic Lluís Vives. Més de 150 veïns van omplir de gom a gom el local en la reunió en la qual es van aprovar els estatuts, després d’un interessant debat, i abans d’enregistrar-los en la conselleria d’Administracions Públiques de la Generalitat Valenciana. 

Aleshores, com el Llombo no existia per a l’ontinyentí com a casc urbà, més enllà que fora una partida d’horta d’Ontinyent, el tema central i les discussions van transcórrer en torn a l’àmbit d’actuació de l’Associació. En aquell temps era l’Avenida, com es coneixia la zona. Es va establir la quota, i membres que tindria la junta directiva. I es va començar a funcionar. Portem vint anys. Hui fa vint anys. Malauradament, a ningú se li va ocórrer fer unes fotografies per immortalitzar el moment. Després, ja aprovats els estatuts, al mes de setembre, una altra assemblea va elegir la primera junta directiva de l’entitat.  

2 comentaris: