dijous, 18 de juny del 2015

Rajoy

Llei de l'embut

El Partit Popular, o el senyor Rajoy, no ha entès res i ha demostrat que no sap perdre.


Si desprès de les el·leccions, tot el seu missatge es te que centrar en el “Yo o el caos”, és un argument fluix. O en atacar a l’alcaldessa Manuela Carmena, sense donar-li, no ja 100 dies de cortesia, sino ni cent hores, diu molt poc en el seu favor.


Com a ciutadans ens sentim indignats per la forma com vostès entenen les lleis. En el sistema electoral espanyol, NO GOVERNA LA LLISTA MÉS VOTADA, SINO AQUELLA QUE ÉS CAPAÇ D'ACONSEGUIR MAJORIES SUFICIENTS.


Dimonitzar els pactes es practicar un joc brut, ja que lo que fa es encabronar a la gent de bona voluntat, quant tots els partits han demostrat la seua capacitat camaleònica (el PP també), a l’hora de fer pactes quan els ha interessat.


Vostès que li han dit “Naranjito” a Ciutadadanos i desprès li han donat tot el que ha demanar a fi de governar. Que han sigut capassos d’oferir-li l’alcaldia de Madrid a Antonio Miguel Carmona, al que ara tracten d’antissitema. Vostès que han pactat amb nacionalistes bascos i catalans quan els ha interessat, no tenen autoritat moral per criticar a ningú.


I... SI VOLEN QUE GOVERNE LA LLISTA MÉS VOTADA, CANVIEN JA LA LLEI.


PERÒ CANVIEN TAMBÉ LA LLEI D’HONT I PASSEN A LES LLISTES OBERTES. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada