dimecres, 7 d’octubre del 2015

Radiografia d'una realitat (5)

Què ha passat amb el llibre del Meló d’Or?




(de fons polítiques)

El Meló d’Or d’Ontinyent ha tingut des del seu renaixement un defensor total. Ha estat el regidor de Medi Ambient en la passada legislatura en l’Ajuntament d’Ontinyent, Fran Quesada. És més, es pot considerar com el revitalitzador del meló. A hores d’ara, Quesada continua sent regidor, però des de la majoria absoluta socialista del passat 24 de maig no té competències, que han passat a la regidora Sayo Gandia (PSOE) responsable d’Agricultura.

Dins la promoció del Meló d’Or es va fer un llibre per traure’l en l’actual campanya. L’obra estava feta, ja editada, amb una presentació del regidor Fran Quesada, a l’espera del moment oportú per donar-lo a conéixer a l’opinió pública. 

El canvi de regidor li va sentar malament al llibre. La nova regidora va començar a traure-li defectes. Potser per ella només en tinguera un: que la presentació no fora l’adequada. Tenia que ser l’alcalde Jorge Rodríguez qui cantara les bondats del Meló d’Or. Solament per aquest canvi resultava molt fort demanar una reimpressió. Així que aquest dibuix no m’agrada, aquella foto té que anar ací, el text aquest sobra, allà falta aquest paràgraf,...

Conseqüència: el llibre que estava imprés s’ha destruït o s’ha amagat, ves a saber. I s’ha tornat a imprimir amb la salutació que toca, la de l’alcalde Jorge Rodríguez en lloc de l’home que més ha fet pel Meló d’Or, Fran Quesada. Les despeses s’han multiplicat per dos, però com paguem entre tots, això no es nota.

La qüestió és, per què callen els polítics? Per què Compromís no diu res sabent el que ha passat? Quin és el pacte de silenci? Dels socialistes res nou. Tot siga per engrandir la figura mediàtica de l’alcalde Jorge Rodríguez, encara que als ontinyentins ens coste diners estúpids de la butxaca.

Pròximament,

Diuen que l’alcalde Jorge Rodríguez ha renunciat al sou de l’Ajuntament. Demostrarem que això no és cert. 

2 comentaris:

  1. Fum,boira,amaga-talls,confusio... A perdre sempre els mateixos. Com dia una pintada en Rafalguaraf despres de morirse el Senyor Franco (no estic massa de acord, pero dia aixi) MANE QUI MANE A CAVAR SEMPRE ELS MATEIXOS.

    ResponElimina
  2. Sempre esteu en supòsits i elucubracions. Doneu dades i no fantasegeu!

    ResponElimina