dijous, 25 de juny del 2015

Ai, quin càstic!



Un altre "fumat"

Cada dia que passa, apareix un nou gurú, donant consells i aportant solucions màgiques que solucionaran tots els problemes d’Espanya.

No sabem si és què a certs nivells socials els directius, abans de fer declaracions públiques, es “fumen” alguna cosa, o sincerament, no “coordinen” bé. No entenem com és possible que dirigents de la patronal, en un temps en que una gran quantitat de treballadors en actiu que, tenen un sou que NO ELS PERMENT VIURE, que damunt siguen capaços de dir que cal baixar-los el salari.

I si no hi havia prou, ix el senyor José María Linde, el governador del Banc d’Espanya, una institució que ha sigut incapaç de controlar el desgavell de la bombolla immobiliària, i de les Caixes d’estalvi –que la majoria han fet fallida–, per no parlar de les immoral pensions de jubilació que s’han posat els seus directius, i es permet aconsellar als treballadors que cobren... 700, 900 o 1000 euros al mes, que si volen tindre una pensió, tenen fer-se plans de pensions privats. Un senyor que es capaç de dir que “els sous no seran tant baixos, quan el consum va en augment”.

Senyor Linde, en quin món viu? En el dels prepotents?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada