diumenge, 14 de juny del 2015

El burro d'alguns




Uns demòcrates

 
Estem que no podem dormir; per dir-ho clar, estem acollonits. Els missatges que ens arriben dels polítics de dreta, que han deixat la poltrona, són preocupants.

Resulta que s’han celebrat les eleccions municipals i autonòmiques, baix les directrius dictades pels polítics; uns polítics que en prop de quaranta anys no han segut capaços d’adaptar les normes electorals als nous temps que es preveia, per què les normes que hi havia els beneficiaven –a ells–.

Ara resulta que partits democràtics, que han concorregut a unes eleccions “legals”, són tractats d’antissistema, comunistes, i no sé quantes coses més; i que deixaran la nació arruïnada. I això ho diuen polítics que, alguns d’ells, han governant d’una manera prepotent al llarg de vint o vints i cinc anys, i que en el cas de la Comunitat Valenciana se l’han deixà en fallida i amb un deute de 40.000 (quaranta mil milions de deute). Tot una lliçó de coherència.

Per cert, que Rita Barberà, després de 24 anys al front de l’Ajuntament, ha donat un exemple de “demòcrata”, al no voler arreplegar l’acta de regidora de l’Ajuntament de València, per no tindre que passar-li la vara d’Alcalde a Joan Ribó. Com han fet Leon de la Riva, Teòfila Martínez, Ana Botella i un grapar més.

Per les seues obres els coneixereu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada