dimarts, 27 d’agost del 2013

Festes 2013



Canal 9 i l’entrà de Festes d’Ontinyent


Diuen que el que no ix en Tv és que no existeix, i per això, bastant sovint es convertim en esclaus dels capricis de la Tv que ens brinda alguna retransmissió; com per exemple, la retransmissió de l’Entrà de festes d’Ontinyent; i prou sovint, eixa il·lusió primera es transforma en indignació, quant la manca de professionalitat dels professionals de torn –valga el joc de paraules– converteix la retransmissió de l’acte en un circ.


Es queixava el nostre interlocutor, un  fester que per malaltia d’un familiar va tindre que estar fora d’Ontinyent i no va poder eixir a l’Entrà, que en els moments més importants de la retransmissió, al comentarista –segons deia ell un guaperas– no se li ocorria altra cosa que tallar el directe i ficar interessants entrevistes, com per exemple: “Que ha sopat vostè, plat o entrepà?”.


El nostre sofert interlocutor va esperar ansiós per la nit, el pas de la seua comparsa, i quant arribaven, van tallar el directe i posar altra entrevista. Indignat, no va voler vore més i va apagar el televisor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada