divendres, 17 de juny del 2011

Faena pel nou alcalde o alcaldessa.



Què passa amb les obres del carrer de Santa Teresa?





En diverses ocasions hem denunciat públicament la forma com s’ha dut a terme les obres d’urbanització del carrer de Santa Teresa, Echegaray i Jaume I, tant en el que respecta a les alineacions dels carrers com a l’obscurantisme que, al nostre parer, han segut una constant.
Ens resulta estrany que en un temps en que la construcció està baix mínims, les obres del Llombo seguien endavant. Però diens abans de les eleccions del 22 de maig, els treballadors van desapareixer com si hagueren segut abduïts per alguna força del més allà, i sense treballadors les obres no avancen. És a dir, que estan parades.
No tenim res a dir en les parcel·les, per quan és un problema exclusiu del promotor. Però sí dels vials. Aquestos són de domini públic, no estan acabades, no saben quan tornaran els operaris, i no sabem res perquè l’Ajuntament ha practicat en aquesta obra una pel·lícula d’intriga i misteri.
El punt, pas obligat de la gent que va al poliesportiu, és molt transitat. Més encara ara que ve l’estiu. Per això demanen que els que han abduït als treballadors, que els tornen o, en cas contrari, que l’Ajuntament done una explicació convincent. Faena pel nou alcalde o alcaldessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada