divendres, 7 d’agost del 2015

S'acaba la trilogia

'Les herbes mengívoles', el nou llibre de la factoria el Llombo


Les herbes mengívoles està al carrer. I amb aquest llibre s'acaba la trilogia. L'obra, de Casimir Romero i Paco Garrido, de 200 pàgines, a làmines a color fetes expressament per Vicent Tamarit i fotografies dels plats de cuina de Dolors Sanchis, s'ha convertit en una realitat gràcies a la col·laboració de 148 mecenes que han participat en la campanya duta a terme en la plataforma Verkami.

A més a més, l'obra ha comptat també amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent i la Colla Ecologista la Carrasca, d'Alcoi. Cal fer menció que la col·laboració de les dues entitats s'ha mantingut fidel al llarg dels tres llibres editats pel Llombo. 

Les herbes mengívoles tanca la trilogia encetada amb Les nostres herbes, de Paco Garrido, continuada amb Herbes i salut, del mateix autor. Cal fer referència que el primer títol està a punt d'esgotar la tercera edició i que el segon títol es troba en la segona edició. Les nostres herbes és el llibre més venut de tots els editats per l'Associació de Veïns el Llombo amb 1.700 exemplars. 

El llibre aparegut ara és una recopilació de plantes comestibles. Primer, Garrido, explica les seues propietats amb els dibuixos de Tamarit perquè tot el món puga reconeixer-les fàcilment. Després, Casimir Romero ens recomana com usar les herbes en una sèrie de receptes acompanyades de més de 50 fotografies dels plats cuinats. Cal fer menció a la perfecta posada en escena tant dels plats com de les fotos. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada