divendres, 24 d’abril del 2015

El Barranquet



Una bona notícia


A principi del mes d’abril, es van donar per finalitzades les obres millora de la plaça de la Coronació, permetin-se l’accés de la ciutadania al recinte.
Davant les diferents valoracions que fa la ciutadania –cosa normal– sobre el resultat final de l’actuació duta a terme en la plaça de la Coronació, i deixant clar que cap actuació, i més municipal, deixa contents a tots , volem dir que la millora que se li ha fet han tot l’entorn de la plaça, ha segut considerable, impensable un any enrere.
Som conscients de la complexitat de qualsevol obra que es puga fer en una plaça de “usos múltiples” com és la de la Coronació, on tot te que ser compatible en la celebració del mercat del dilluns, per això ens pareix be, que s’haja millorat la zona de joc, que s’hagen posat més banquets, i com no que s’hagen fet les voreres més amples. No podem oblidar que conductors en som alguns en alguns moments concrets, i vianants  som tots. Per això pesem que devem felicitar-nos d’haver humanitzat un poc més el Barranquet.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada