dimecres, 1 d’abril del 2015

Eleccions



El dia després

En el final del mes de març, em assistit a una carrera contra el rellotge de inauguracions de tot tipus, a càrrec de tots els grups polítics que han tingut responsabilitats de govern, be siga en ajuntaments, comunitats  o fins i tot del govern de la nació. Tots han entrat en el joc de voler mostrar lo be que havien fet les coses. El motiu de tant inauguració, es que el dilluns 30 de març finalitzava el temps que marcava la llei per poder inaugurar qualsevol cosa, ja que al se’n demà –31 de març– començava la campanya electoral de les municipals i autonòmiques.


Ja tenim per davant una altra campanya electoral, i en van...,  en la que de nou, assistirem a una altra carrera contra el rellotge, en la que tots, ens faran mil i una promeses i intentaran convèncer-nos de les bondats del seu programa electoral. Una cosa que evidentment està molt bé, saber el que volen fer els nostres governants amb els diners de tots.


En aquest temps de inauguracions em sabut que el deute de la Generalitat Valenciana –reconegut a dia de hui–, és de 40.000 milions d’euros; si, ho ha llegit be, quaranta mil milions d’euros.

No volem entrar en com em arribat a aquest desgavell en els conters de la Generalitat, 40.000 milions en deute; el que si desitjaríem, es que a l’hora de fer promeses electorals, que tots els partits de la Comunitat foren conscients, que no és que no hi ha un euro en caixa, es que, el bon govern que em tingut al llarg de més de vint anys, ens ha deixat  endeutats fins les celles. Que sense diners, no es pot fer res, i que estan en perill serveis imprescindibles per a la ciutadania.


Partint d’eixa realitat, els candidats deuen ser responsables amb allò que li prometen a la ciutadania, per tal de previndre el que es poden trobar al se’n demà de guanyar les eleccions. La ciutadania està farta de que la tracten d’una manera infantil.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada