divendres, 30 de maig del 2014

Podemos



No entenen res!

Desprès d’uns dies de les eleccions al Parlament europeu -que ha guanyat el PP- ha pesar d’haver perdut un grapat de votants i evidentment de parlamentaris, els polítics segueixen donant que parlar.

Pareix que el PSOE si que ha assumit que les ha perdut, i sembla que està disposat a buscar solucions, si be no pareixen fàcils; però lo del PP –ha pesar d’haver-les guanyat– és per a verseu-ho vore, sobre tot en la Comunitat Valenciana.

El PP ha perdut uns 500.000 vots; i si els resultats foren extra-polables a unes municipals i autonòmiques, perdrien la majoria  en la Generalitat, en les tres diputacions provincials, les alcaldies de Castelló, Valencia i Alacant i un bon grapat d’alcaldies dels principals pobles on governen amb majoria absoluta. I l’excusa que trauen és que “el seu missatge no ha arribat a la gent”. I olé!

Cap autocrítica a la seua “nefasta” gestió, quan culpava de tots els mals de Valencia a Zapatero, i ara que està Rajoy NO HAN ACONSEGUIT RES DE MADRID. Cap autocrítica a les retallades de tot tipus: en sanitat, educació, dependència, etc.; a la manca d’inversions en general, a l’abandono de la indústria valenciana i com no, cap menció a la GRAN corrupció que els envolta com els cassos de: Gurtel, Emarsa, Cooperació, Brugal, etc, etc, etc.

I si parlem de la Vall, sincerament no existim per a la Generalitat que es comporta d’una forma prepotent, ja que vol tancar el tren Valéncia-Alcoi, vol imposar-nos la recollida de fem del COR. I si parlem d’Ontinyent... ja és per a plorar. Molt tindrà que centrar-se el senyor Tortosa.

Però una cosa és certa: els partits majoritaris NO HAN ENTES RES. En lloc de pensar que a l’hora de governar –PP i PSOE– ho han fet a favor de la banca i la gent poderosa, deixant a un racó a les classes mitjanes i treballadores i entonar un mea culpa, es dediquen a desqualificar al partit realment guanyador de les eleccions: Podemos.
 
Comunistes, antissistema, xavistes, friquis, etc. Tot això i més li han dit a Pablo Iglesias els dirigents del PP i les emissores “amigues”, tractant poc més o menys que d’ignorants als més d'un milió de gent que els ha votat. Unes declaracions a les que s’ha sumat Felipe González que l’ha tractat de bolivariano.
 
NO HAN ENTÉS RES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada