dimarts, 6 de maig del 2014

El PP: Que vé el tripartito


“El tripartito llevaría a la quiebra a la Generalitat y contagiaría a España”

Aquests era el titular de premsa, en una llarga entrevista al conseller Juan Carlos Moragues. Evidentment quant vaig vore el títol, en vaig negar a llegir l’entrevista. Simplement per que em pareixia una burla a la ciutadania.

Juan Carlos Moragues és el Conseller de Hacienda y Administraciones Públicas (en castellà) de la Generalitat Valenciana. Forma part del govern d’un partit (el PP), que du prop de vint anys governant la Comunitat Valenciana, quasi sempre amb majoria absoluta. Una Comunitat Valenciana que està molt lluny de tindre una situació econòmica estable. És més, les xifres aportades sobre el deute, el dèficit, l’atur, les retallades, etc., posen els cabells de punta; i no soles això, ja que hi ha alguns estudis (de no polítics) que diuen que la situació de la Comunitat Valenciana és de fallida tècnica, i que si va pagant factures i nòmines de funcionaris, és gràcies a les aportacions que es fan des de Madrid; una situació que fa que el deute puge, ja que estes quantitats seran descomptades en posteriors aportacions.

Sabem que ja estem en campanya electoral, i que en campanya es diuen moltes barbaritats, però la del senyor Moragues és per a fer-se-ho vore.  

Sr. Moragues, a la Comunitat Valenciana no li fa falta cap tripartito per a dur-la a la quebra, ja que per a això s’han bastat i s’han sobrat els diversos governs del PP que em patit al llarg de quasi vint anys. Uns anys en que els diners s’ha balafiat a garberes en “trons i piules”. Un fet que malauradament, no els dona –al PP– ni el dret de recórrer a la “herencia recibida” com fa el ministre Cañete un dia si i l’altre també en lloc de parlar de gestió. Si vostè vol dir que la seua gestió ens ha fet millorar un poquet, digau i quedes tranquil. Però deixe en pau al tripartito que encara te que vindre, i centres en millorar la situació dels valencians, que estem molt fotuts; que en tota seguretat, quan arribe, si és que arriba –el tripartito– no hi haurà res que quebrar.      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada