dimarts, 7 de març del 2017

Canvis circul·latoris en el barri

A qui informa l'Ajuntament?


En el barri del Llombo s'ha produït un canvi circulatori que afecta a part del barri. Abans, un vehicle venia pel pont de Santa Maria i pel carrer Magdalena, agafava l'avinguda del Comte de Torrefiel. 

Ara no. Ara, en passar el pont de Santa Maria ha de girar cap a la dreta i agafar el carrer de les Monges Carmelites per a, tot seguit, o bé desviar-se a l'esquerra per Ferran Alcina i seguir després per l'avinguda del Comte de Torrefiel, o bé seguir, i pel carrer Josep Maria Ortolà i l'avinguda del Llombo eixir davant de la caserna de la Guàrdia Civil. 

Doncs, a qui creuen vostés que ha informat l'equip de Govern que ha introduït la reforma? Al veïns mitjançant una bustiada? Al veïnat per mitjà de la col·locació de cartells? A l'Associació de Veïns el Llombo? No, no i no, és la resposta. 

A qui ha informat doncs? Al Periòdic de Jorge!!! que abans es deia d'Ontinyent. No anem a jutjar el fet, perquè per sí mateix es valora la consideració que els mereixen els veïns. 

1 comentari:

  1. Eixe desviament devia haver-se fet quan es va obrir eixa via. Lo de l'informació ja sabeu que porten les majories absolutes.
    Ara deurien retirar la dificultat que hi ha en el pas de vianants al fer el gir al carrer de les Monges. Salut

    ResponElimina