dilluns, 27 d’octubre del 2014

Divendres, 7 de novembre de 2014, a les 20:00 hores



El Llombo edita ‘Cançons populars valencianes’





En 1950, la Diputació de València està presidida per Francisco Cerdà Reig (Ontinyent, 1897-València, 1958), quan la Institució Alfons el Magnànim posa en marxa un projecte que pretenia recollir les cançons populars d’arreu el País Valencià. La idea era editar un llibre al trimestre, i amb els quatre a l’any, fer un volum, però solament en van eixir publicats sis. El primer número estava dedicat als municipis d’Ontinyent i Bèlgida i a hores d’ara es introbable. 

L’Associació de Veïns el Llombo, dins la seua tasca de recuperació del patrimoni cultural, ha publicat el llibre d’acord a com va ser originàriament editat. Solament hi ha dues pàgines en que s’explica els avatars de la història. 

La presentació del llibre Cançons populars valencianes. Ontinyent i Bèlgida, tindrà lloc el proper dia 7 de novembre de 2014, a les 20:00 hores, al local social el Llombo (carrer Jaume I, 7-baix). L’acte correrà a càrrec de Miquel Àngel Múrcia i Cambra, músic, professor de Composició i llicenciat en Història Contemporània. Així mateix hi haurà una audició de temes populars del llibre a càrrec d’alumnes del Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis. La duració prevista és de 40 minuts. La presentació acabarà amb un vi d’honor.  

El format del llibre és 21 x 15 centímetres, té 80 pàgines i el preu és de huit euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada