dimecres, 9 de juliol del 2014

Visita de Alberto Fabra



Senyor Fabra: A qui te por?

 
El passat més de juny, va vindre a Ontinyent el senyor Alberto Fabra; una visita estranya, ja que, a més de dur-se en secret, no sabem amb quina finalitat va ser.
Ens dona la sensació, que els senyor Fabra te por de vindre a Ontinyent, i per això de tan secretisme. Fins a setze hores abans de vindre, no es va fer pública la visita, i una vegada feta pública la notícia, d’una forma premeditada, es va saltar els horaris d’arribada, ja que ni els periodistes van poder fer la seua tasca al arribar tard –exactament a l’hora que els havien dit–.
Però hi ha més coses; la policia autonòmica que acompanya al president, és extremadament “zelosa” en el compliment de la seu a tasca. En les proximitats de l’empresa Mantas Mora, hi havia una manifestació de gent –poca gent– amb una pancarta reivindicativa, que per cert van arribar tard, a la que la policia els va fer retirar a “una distància reglamentària”,  impedint-los situar-se baix de l’ombra dels arbres, fent-los estar prop de dos hores baix un sol de justícia. Una circumstància que també es va repetir en la anterior visita en  el dinar-mitin en Casa Seguí anterior a la campanya de les europees.
Senyor Fabra, a quí o a qué té por? Quina ordre tenen els policies?
Senyor President, en el idioma valencià tenim una dita que possiblement vosté no la coneixerà –ja que no sabem si parla valencià– que diu que: “Qui tinja por que no isca de casa”. Així que, si té por millor quedes en el Palau, que allí estarà tranquil.   

Plataforma del fem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada