dilluns, 28 de juliol del 2014

Qui assessora ala Generalitat



El Tribunal Superior tomba una altra decisió de la Generalitat

El dilluns 21 de juliol, el Tribunal Superior de Justícia de Valencia, va declarar nul l’acomiadament forçós, dels metges majors de 65 anys que va dur a terme la Generalitat Valenciana. Ara, la sentència obliga a readmetre-los en els seus respectius llocs de treball, i a cobrar els sous que tingueren pendents. Una altra sentència que tira per terra les xapusses de la Generalitat.

Per què, no és la única clavada de pota. En el que respecta a la TV valenciana, ara resulta que, per una demostració de co...?, la Generalitat, o va ser Fabra? van decidir tancar-la i acomiadar als seus treballadors; i ara resulta que no tenim TV. Però per si no teníem prou desgavell, una altra sentència judicial, va declarar nul l’ERE, en l’obligació de readmetre als treballadors acomiadats en el seu lloc de treball.

Ara resulta que tenim una TV tancada, uns treballadors que tenen que ser readmesos en un lloc de treball que ja no existeix, i que segueixen cobrant  en teoria sense fer res; i el que és més greu, la Generalitat que està contractant espots publicitaris de tot tipus en cadenes de TV privades.

Arribat a aquest punt és obligat preguntar-se: qui assessora a la Generalitat? Cobren per fer aquest servei?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada