dimecres, 19 de desembre del 2012

Caixa Ontinyent


Caixa Ontinyent: “Mi gozo en un pozo”



Fa unes setmanes, Caixa Ontinyent va ser notícia favorable als mitjans de comunicació estatal. La Sexta, en el programa de Jordi Evole “Salvados” li va dedicar un ampli apartat, destacant la bona labor duta a terme per l’equip directiu que ha estat al front al llarg dels últims anys, i que ha fet possible que suportara el tsunami que s’ha emportat un bon grapat d’entitats bancàries, i que l’han convertida en la única caixa del País Valencià. Una realitat, que crec que a tots els ontinyentins ens han fet sentir-nos orgullosos de la nostra Caixa, ja que per damunt de crítiques puntuals, tots la considerem un poc nostra, i estem convençuts que Ontinyent no seria el mateix sense la Caixa i la seua Obra Social.
En eixes estàvem, tant satisfets, quan comencen a circular rumors sobre els canvis en la direcció de Caixa Ontinyent, i sobre tot en la persona del seu president. I fins i tot, Caixa Ontinyent torna a ser notícia en els mitjans de comunicació —notícia negativa— sobre les bregues que estan duent-se a terme dins dels òrgans directius de la Caixa. I així, la ciutadania s’assabenta —veritat o no— que el futur nou president de Caixa Ontinyent és una aposta del president de la Generalitat Alberto Fabra, amb el que té una relació de parentesc familiar. I el poble parla: no n’hi havia un altre candidat amb un perfil més dialogant? Cada u és esclau de les seues obres —ens dol dir-ho— però el futur nou president, no te precisament fama de dialogant.
I per una altra banda, la gent comença a preocupar-se: una aposta de la Generalitat? Perill!
Si totes les caixes valencianes: Bancaja, Caja del Mediterráneo i Banco de Valencia, han anat al toll, i totes les informacions aparegudes, diuen que és per culpa de la gestió dels polítics, és per preocupar-se que en la situació de penúria que es troben les finances de la Generalitat, s’hagen fixat en Caixa Ontinyent.
Perill!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada