dilluns, 19 de desembre de 2011

El goven municipal torna a marginar al Llombo

Sense comentaris

L’Associació de Veïns el Llombo està a favor d’una forta retallada en les subvencions que es concedeixen a les associacions. Som conscients que l’actual conjuntura, provocada al nostre parer, ho fa necessari. És més, estem en contra del model de subvencions d’acord a com està dissenyat. Ho hem dit per activa i per passiva, abans amb el govern del PP, i ara, del PSOE, Compromís i EU. Som partidaris d’una subvenció simbòlica i que, posteriorment, segons els projectes que es presenten, l’Ajuntament decidisca, en base a la solvència i credibilitat del mateix, aprovar-los o no. 


Estem d’acord amb una forta retallada. Però no que el Llombo tinga que carregar amb la crisis. Durant els tres darrers anys, amb govern municipal del PP,  el Llombo ha estat molt perjudicat. Ens hem deixat pel camí quasi 10.000 euros. Això ens ha fet aguditzar el ingeni i, també, dur a cap una política econòmica més espartana del que ja era norma a l’Associació.

Així, la festa del barri de 2011, s’ha realitzat a “cost zero euros”. Però no ha segut real. Per què? Doncs perquè hi ha certes coses que s’han de fer... i pagar. Músics, cartelleria, despeses dels que han participat... han fet que s’hagen superat els 1.000 euros, que ha fet bons l’Associació de Veïns. 

L’Ajuntament ha decidit per a enguany que cada associació veïnal tinga 2.000 euros. I les festes de barri, diverses quantitats que van de 0 euros a 6.000 euros. El Llombo ocupa el indesitjat lloc de rebre 0 euros. Evidentment, sembla que el PSOE, Compromís i Esquerra Unida, vullguen que la festa dels valencians, la festa del 9 d’Octubre, no es celebre.  

A aquest fet, hi ha d’altres, menys importants, però no per això menys significatius. Hem demanat per instància que posen una llum de Nadal davant de l’Associació. L’Ajuntament no ens ha fet cas, quan el passat diumenge vam celebrar “els nadals al Llombo”. El local social, municipal, ni abans el PP, ni ara el PSOE i els que li donen suport, s’ha dignat ni es digna posar un sol motiu nadalenc. 

El Llombo és conscient de la seua circumstància. No som res, ni ningú. Solament tenim dignitat i la independència de fer el que ens sembla i dir el que ens pareix, lluny de qualsevol partit polític. Però això, als polítics, sembla que se’ls indigesta. A tots, tinguen de cognom Insa o Gramage.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada