dimarts, 29 de març del 2011

OHHHHHHHHH!!!!!!!!! NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!


OHHHHHHHHH!!!!!!!!! NOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

S’han acabat les inauguracions?


En compliment del que marca la llei electoral, des de hui dimarts ja no es poden fer inauguracions. Llàstima! Ara que li havíem agafat el gustet. I, a més a més, ens hem quedat amb les ganes de NO inaugurar una sèrie de reivindicacions al barri i de veure-li un somriure a l’alcaldessa Lina Insa. Però com som bons, i volem que la primera autoritat del poble siga feliç, li proposem una nova sèrie d’activitats, com si foren inauguracions.

Rus i Insa durant una inauguració. Què li passa a l'alcaldessa que no somriu mai?
 Són aquests:

Dimarts, dia 28, a les (quan vinga bé). Com em segut mals xicots i l’Ajuntament ens ha deixat sense subvenció, solemne acte de lliurament d’un xec sense fons per part de les autoritats als membres de la nostra desheretada entitat.
Dimecres, dia 29, a les 05:00 hores, NO inauguració de la rotonda d’accés a l’avinguda del Comte de Torrefiel. (l’hora intempestiva és perquè els pesats del carrer de Santa Teresa no s’assabenten i puguen muntar-nos alguna pirula).
Dijous, dia 30. A les 15:15,003 hores, NO inauguració del pas per als que van a peu entre l’avinguda del Comte de Torrefiel i l’aparcament de Sant Jaume. (S’aconsella portar botes de muntanya).
Divendres, dia 31. A les 27:00 hores, inauguració (en aquest cas, sí) del camp de presoners de Guantànamo, que és troba situat al Llombo. (Es tancarà a algun veí).
Dissabte, dia 32. A les 0,18:35 hores, solemne NO inauguració de la segona fase del carrer de les Monges Carmelites.
Finalment, el diumenge, dia 33, a les ??:?? NO inauguració de la cessió dels terrenys per construir un Campus Universitari la mar de guai on està el Lluís Vives. 

Nota: a aquests actes es convida solament als responsables municipals. No és convida als de la tele-lina ni tele-ximo, perquè l’equip de govern els porten incorporats de sèrie. No és convida als veïns, perquè es tracta de NO inauguracions. No és convida a la policia, perquè, aquesta, sempre està. 

2 comentaris:

  1. quina tonteria d´escrit.em sembla perfecte que reivindiqueu,pero amb seny per favor.tant criticar a lina i el barri ara te un centre civic de categoria i on podeu reunirvos els directius de l´associació.avans que tenieu? que vau inagurar amb els tripartits i de més governs d´esquerres?amés asi es reivindiquen sovint bobades...a vore,el camp eixe de guantanamo que dius...es un terreny privat,dic jo que el constructor podra fer el que li done la gana no? quant als terrenys del campus as de saber que al setmbre comencen les obres dels nous aularis,quant a la segona fase del carrer monjes quina falta fa aixó ara? quant a la redona... si et fixes un poquet voras que a les obres del col.lector d´aigues ja es deixa vore com serà el nou entrador una vegada construida la redona.
    em sembla mol be que hi haja una associacio de veins,pero trobe q sou massa tancats,masa separatistes i no teniu en compte a un numero de veins que segur no pensarà com vosaltres,així,com que no oferiu pluralitat, i com que estem en anys de vaques flaques veig molt normal que es retire una subvencio que usaveu per tal de propagar les vostres idees a publicacions i revistes que no representen la realitat plural del barri

    ResponElimina
  2. Al de davant, se li veu el "plumero",
    Lina està trista perquè sap que, al costat de Rus, pinta menys que un zero a l'esquerra: no arreplega ni un euro, mentre que el seu col·lega els poa a cabassos, encara que després se'ls gaste en despropòsits.

    ResponElimina