dimecres, 23 de febrer del 2011

Va ser el 23 de febrer de 1991


Hui fa vint anys va començar a anar
l’Associació de Veïns el Llombo

Dissabte, 23 de febrer de 1991. Hui fa 10 anys de l’intent de cop d’Estat que va protagonitzar el tinent coronel Antonio Tejero Molina. Al Llombo, a una aula del Centro Parroquial hi ha una reunió que han convocat Antonio Tortosa Silvestre i una salmantina que viu a Ontinyent, Fidela González: volen veure si es pot constituir una associació de veïns al barri, una vegada s’ha celebrat per primera vegada la festa dels valencians, el 9 d’Octubre de 1990 i la valoració, tot i que va ploure, és positiva.
La convocatòria té una bona rebuda, i de la reunió ixen noms interessats a formar part del projecte i, qui no, dona suport dient que l’apunten con a futur soci.
En els mesos següents és constitueix la comissió gestora que redactarà els estatuts després d’una assemblea multitudinària celebrada al menjador del col·legi Lluís Vives, té lloc l’assemblea constituent, es publica el primer número de la revista el Llombo i es busca un local. De tot això, fa vint anys. De tot això, conforme és compleixa la corresponent efemèride, donarem compte revivint aquells temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada