dijous, 3 de febrer del 2011

El Llombo li fa un càlid homenatge a Paco Muñoz

Redacció
No es va defraudar cap expectativa. Ni el cantautor Paco Muñoz ni el públic assistent van eixir decebuts. L’acte de presentació del DVD “Paco Muñoz, concert a la Nau”, celebrat en el local social el Llombo el dissabte 22 de gener es convertí en un càlid homenatge que l’Associació de Veïns el Llombo li va tributar al cantautor valencià. 

David Mira, escriptor, Paco Muñoz, cantant i Pep Barberà president de l'associació
 L’acte el va encetar Pep Barberà, president de l’entitat, qui li va donar la paraula al poeta David Mira, qui li va dedicar a Muñoz una rondalla feta poèticament en la qual l’autor de Serra de Mariola era l’aigua a la que van a beure molts valencians i un punt de referència quasi obligatòria, malgrat els governants que fan tot el possible perquè no és done aquesta circumstància en la seua pretensió d’uniformitzar-ho tot: “Vàrem conéixer Paco Muñoz... ja fa tants anys, fa molt de temps d’allò (...) vam trobar una font... feta de veu claríssima: una aigua melodiosa feta cant cristal·lí, i alhora dolç... com collarets de llum... Era una font de poble, que havia conegut aquella altra font, també d’antiga arrel de poble i batejada amb un nom de desig: ‘Llibertat’...”.

Públic assistent a l'acte de presentació del DVD de Paco Muñoz.
Posteriorment es van passar quatre cançons del DVD, que van estar presentades i adobades amb anècdotes pel propi cantautor. Cal tenir present que no va cantar cap tema atés que els problemes coronaris li ho impedeixen. Com a cloenda, l’artista Miquel Ferrero li va fer lliurament d’una escultura del País València amb la llegenda “d’un País”. En el seu parlament, Paco Muñoz va donar les gràcies a tots els assistents i, en broma, va assegurar que havia estat “a traïció” el muntatge de l’acte per quan ell solament acudia a la presentació. 

Amb un vi d’honor i amb una amena tertúlia entre els assistents va concloure l’activitat en la que Paco Muñoz va poder comprovar de prop l’afecte que li té el poble d’Ontinyent.
 
Membres de l'Associació de Veïns amb Paco Muñoz.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada