dissabte, 23 de juliol del 2016

Lo que està clar, està clar, no està obscur

El Llombo fa l'estudi que vol l'Ajuntament
per saber l'origen de la sequera 



Hui, en premsa (El Periòdic d'Ontinyent) apareix la notícia que la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ontinyent vol un estudi sobre l'origen de la sequera. 

Doncs bé, l'Associació de Veïns el Llombo s'ha posat mans a la faena, i ja ha fet l'estudi per esbrinar l'origen d'on dimonis ve la sequera que afecta al Pou Clar. 

Tenim gent majors a l'entitat que ens ha dit que si no plou (és a dir, que no cauen gotes d'un líquid incolor, inodor i insípid, en posició vertical, però de dalt a baix, és a dir, que no cau res, però res, i a més a més es prolonga en el temps), aleshores es produeix la sequera.

Possibles solucions n'hi ha. Una d'elles és que els pardals voladors (avionetes, helicòpters) deixen caure aigua. Però si no hi ha prou, poden optar per una solució molt més radical. Dinamitar la part baixa de la serralada Ibèrica, així les borrasques que entren per Galícia, no tindrien cap impediment per arribar i ploure. Del contrari, com arriben ja debilitades i baixes, s'estavellen contra la serralada i ací no arriben ni els núvols ni menys encara l'aigua. 

De res. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada