dimecres, 8 de juny del 2016

El carro, davant l'animal

No hi ha plànol... encara


L'Ajuntament d'Ontinyent s'ha precipitat. Aquesta és la conclusió que arribem després de no existir cap plànol de l'enllaçament de la ronda de circumval·lació amb l'avinguda del Comte de Torrefiel. Solament hi ha un full DIN A4 amb el seudoprojecte de la fotografia

Segons ens han dit a l'Ajuntament, la Conselleria de Territori de la Generalitat Valenciana està treballant en el tema de la rotonda. I encara no hi ha res definitiu. Aquesta és la raó de que no hi hagen plànols del projecte.

Malgrat no hi haver res en concret definitiu, no va ser obstacle perquè l'Ajuntament d'Ontinyent presentara la rotonda el passat 30 de maig de 2016 i apareguera a tots els mitjans de comunicació. És més, (cosa que lamentem profundament) es va dir que l'Associació contempla el projecte com a "encertat i excel·lent", i així va aparéixer en els mitjans de comunicació, tot i haver negat el Llombo en una nota oficial difosa a través de les xarxes socials.

La realitat, ara, al saber-ho, és que ens sorprén, perquè demostra que la capacitat de manipulació de l'Ajuntament està arribant a quotes alarmants. Esperem que solament siga perquè estem en una precampanya electoral.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada