dimarts, 22 d’octubre del 2013

Adéu als jutjats



"Retorno al passado"




Quant passen uns anys, i ja haguem arribat al “passat”, per fer justícia tindrem que fer un monument a la ineficàcia o més be ineptitud, dels governants que em patit, que estem patint i que han aconseguit el tan anhelat per a ells “regreso al pasado”. Un monument que se’l han guanyat a pols. 

No hi ha dia que no apareixca en els mitjans de comunicació una noticia preocupant, a càrrec d’algun  ministre “lumbrera”. La última noticia a segut a càrrec del “progre” del ministre Gallardón, que vol suprimir els jutjats comarcals i concentrar-los tots en les capitals de província. No sabem si per a fer-los més operatius o per a fer-nos la punyeta als ciutadans. Una decisió com per a enviar-lo a... jo que sé on? Però ben lluny! 

Per què, si ja es complicat desplaçar-se de tant en tant als Jutjats d’Alzira –d’on depenen els jutjats d’Ontinyent–, i que per no res, es perd tot el dia, imaginen tindre que desplaçar-se per qualsevol mínima cosa als jutjats de València. Això si que serà pràctic i econòmic.

Evidentment, la creació dels “macro” jutjats i la supressió dels comarcals està avalat pel corresponent “informe tècnic”. No més cal esperar que els tècnics siguen solvents, i que hagen previst el que costarà als usuaris de la justícia.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada