dimarts, 5 de març del 2013

Bárcenas



 

Ara va, i quant tot el PP amenaçava que anava a querellar-se contra el sr. Bárcenas; desprès de informar –tipus “Hermanos Max”– del finiquito en diferit anunciat per la senyora Cospedal, és el sr. Bárcenas, qui denuncia al PP en Magistratura per “despido” improcedent, i en la policia pel robatori de dos ordinadors. Això ha segut, com diguem per ací, un gol per tota l’esquadra. El querellador, s’ha convertit en querellat.
Jo que volen que els diga. A mi personalment l’actitud del ¿ex? tresorer del PP, en pareix com a mínim coherent: ell considera que ha segut acomiadat d’una forma improcedent, i com qualsevol treballador, recorrèix i reclama el que li pertoca. Té dret? Evidentment que si, com també te dret a l'atur.
Una cosa és evident, i és que el PP no ha sabut solucionar un cas que li crema en les mans, i s’ha limitat a tirar balons fora, donant unes explicacions, que han posat en ridícul a qui les ha donat, per això pense que està bé el que li ha passat, per vore si ell –el PP que li toca ara– i els altres partits, aprenen la lliçó.
Abans he dit que, personalment, en pareixia coherent l’actitud del senyor Bárcenas, i fins i tot, que m’alegra; i diré mes, com a ciutadà, pense que a mi el sr. Bárcenas no m’ha perjudicat, i vaig a intentar explicar-me.
La principal font de finançament dels partits polítics prové dels pressupostos de l’estat, i per tant en el PP, treballe el sr. Bárcenas o no, li pertoquen els diners que siguen. Desprès hi ha uns altres ingressos que provenen de les quotes dels militants, i finalment, hi ha uns altres ingressos que provenen de les “donacions altruistes”? de protectors, constructors, urbanitzadors, empresaris i etc. etc. etc., algunes –o moltes– de les quals són diners en B fora de tot control. Es podrà qüestionar si les lleis estan ben fetes o no, però les coses són com són, i es evident que per tots aquests conceptes, al PP li han entrat molts diners
La ciutadania està mosca, per què segons diuen les cròniques, el sr. Bárcenas pot tindre una fortuna de 30, 40, 50 i fins i tot de 70 milions d’euros; que ha fet ningú sap com. O sí? I alguns diuen que “mos ha furtat”. Encara que no estigam d’acord en la llei de finançament i en els sobrecostos d’algunes obres, que evidentment paguem tots, jo estic convençut que en cas d’haver “furtat” a algú, no és als espanyols, per que eixos diners ja els havia ingressat en caixa el PP, i per tant ja eren “soles” del PP. 
I ara ve la pregunta del milió: Com pot ser que desapareguen 50 milions d’euros de la caixa del PP, i ningú s'assabente? I si això és de veres, cal preguntar-se: Quants diners han entrat en eixa descontrolada caixa del PP en els últims vint anys?
És un misteri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada