dijous, 11 d’octubre del 2012

Viure per veure

NO ENS CALLARÀN!!!

La Generalitat Valenciana otorga les ajudes per promoció i ús del valencià a les entitats que fan totes les activitats íntegrament en castellà.

El Llombo, queda fora de les ajudes per "no haver esmenat la documentació requerida en el termini legal establit" ??????

La resolució, publicada hui, 11 d'octubre de 2012, "premia" a les associacions de veïns i a les federacions que li fan palmes a Alberto Fabra.


La gran majoria d'associacions i federacions són de les ciutats de València i... Castelló, d'on era alcalde Fabra abans de ser elegit president de la Generalitat.

La quantia de les subvencions va des del 2.000 euros fins als 17.685. S'ha reduit dràsticament el número d'entitats cíviques amb dret a subvenció.

Un repàs per internet constata que les associacions de veïns que han eixit "afortunades" ho fan tot en castellà. Això sí, algunes d'elles tenen el nom en valencià i editen butlletins amb el nom també en valencià.  

L'Associació de Veïns el Llombo era l'única entitat ontinyentina que havia presentat tota la documentació.

Paral·lelament, la Generalitat Valenciana encara no ha pagat les ajudes del 2011, tot i que van ser publicades el 3 d'agost de 2011.

Després, el PP diu que ningú els pot donar lliçons de valenciania.

Vergona, senyors governants, vergonya!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada