dissabte, 22 d’abril del 2017

Per Sant Jordi, llibres

L'aventura continua


En l'any 2000, l'Associació de Veïns el Llombo va decidir ampliar el seu camp d'actuació i vam establir la cultura con un dels eixos fonamentals de l'entitat.

En aquests 17 anys, hem publicat 46 llibres en solitari i 18 en col·laboració, el que suposa un total de 15.000 pàgines diferents. S'han fet 16 reedicions, hem editat a 28 autors, hem patrocinat un DVD i hem fet un CD. Hem posat en el mercat més de 35.000 llibres.



Tot açò ho hem fet en solitari, fora d'algun llibre puntual que han tingut la col·laboració de diferents entitats. I solament un ha estat patrocinat per l'Ajuntament. És més, l'aportació -via subvencions- de l'Ajuntament d'Ontinyent ha estat raquítica; la de la Generalitat Valenciana, nul·la; i la de Caixa Ontinyent, inapreciable i, des de fa bastant anys, inexistent. 

Aquesta tasca ha estat possible gràcies a l'aposta decidida d'unes poques persones i a l'ull comercial de l'editor. El Llombo ha pogut editar tot el que ha editat gràcies als beneficis que han donat les obres publicades. 



En un temps en que l'Ajuntament d'Ontinyent i Caixa Ontinyent li han donat l'esquena al món cultural del llibre, el Llombo ho ha suplit com es pot veure en aquesta mostra.

(La mostra està exposada en el local Social el Llombo, carrer Jaume I, 7-baix)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada