dimarts, 20 de març del 2012

Exposició

Eròtica interactiva



L’Associació de Veïns el Llombo presenta l’exposició «Eròtica Interactiva» sobre la base de les postals atrevides que van gaudir d’un èxit rotund ara fa un segle.
La mostra no és en si una exposició, sinó una representació (una cinquena part més o menys) de les postals que estan exposades i es poden veure. La resta estan tapades.
Ontinyent és un poble que s’escandalitza per no res, encara que té els pecats propis de qualsevol població. És per això que no hem volgut donar-li motius per a l’escàndol, ja que les fotografies que es veuen són les més innocents. Les restants estan cobertes per papers de colors: verd, taronja i roig. Com si fos un semàfor.
La persona que vulga veure les postals eròtiques amagades haurà d’actuar interactivament: ser ella mateixa qui alce el paper (verd, taronja o roig) per poder veure què hi ha baix. Així és que cadascú s’encandalitzarà o no, lliurement. Perquè si un creu que en un color determinat trobarà fotografies de fa un segle i no hi està preparat, que no actue.
Ah! Lògicament, com els semàfors, a cada color correspon un grau d’atreviment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada