dijous, 22 de maig del 2014

Coses del futbol


El Valencia C.F.

Lim compra el Valencia

Feia mesos que la premsa li dedicava un grapat de fulles diàries al Valencia C.F., i encara que a una gran part de ciutadans li importe el futbol una merda, per força  ens em assabentat que el Valencia C. F. deu molts diners, que te un préstec molt gran en Bankia, que hi havia un grapat de grups inversors interessats en comprar el club i que darrere de cada grup hi havia un possible president del club. Fins i tot es parlava d’Alfonso Rus com a possible president; per cert, un home incansable: President del PP, President de la Diputació, alcalde de Xàtiva, diputat en les Corts Valencianes, president del Olímpic i... possible president del Valencia C. F. Això és un home treballador i lo demés són bovaes. 

La notícia es feia pública el diumenge 18 de maig: Lim compra el Valencia!

I quí és el senyor Lim, l’home que ha comprat l’equip que, segons els poders mediàtics, encarna l’essència dels valors valencians i que ha guanyat a altres competidors en la compra, entre els que hi havia fons d’inversors nord-americans, empreses russes i no se quantes coses  més.

El senyor Peter Lim, és un inversor multimilionari paquistaní, que ve en un grapat de milions d’euros baix del braç i posarà a -base de diners, clar- a l’equip del Valencia C. F. en l’elit del futbol mundial.

Duenyo paquistaní (a qui sembla que Bankia està disposada a perdonar-li 100 milions d’euros), cap jugador valencià, però això si, l’equip que representa els valors dels valencians. I de vegades els jugadors visten de bandera valenciana i tot. Coses del futbol.

Visca el futbol!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada