dilluns, 12 de maig del 2014

Qui ho comprenga que ho diga



JUSTICIA UNIVERSAL

Cada vegada em sorprenen més el nostres polítics, sinó tots, molts d’ells.

Fa uns quants mesos que està parlant-se de la reforma de la Justícia Universal, per la qual cosa queden excarcelats els narcotraficants per complir uns requisits que marca la llei, i que son:

No ser espanyols, estar en aigües internacionals, vaixells d’altra nacionalitat (que no siga la espanyola), i que la droga no tinga com a destí el nostre país.

Tot açò donà molt que pensar i moltes llacunes legals per aclarir.

Ara, aquests dies, i en concret en la presentació del candidat popular per a les eleccions europees, el ministre de Justícia Sr. Gallardón, a la pregunta d’un periodista referent a l’excarceració dels narcotraficants, va argumentar que la justícia espanyola no havia soltat a ningú narcotraficant, quan la realitat és un altra, fins hui 12 de maig han sigut excarcelats 36 narcotraficants.

Igualment, em va sorprendre que la vicepresidenta  del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría, la qual deia que Espanya ofereix a Nigerià la cooperació, aportant un grup de policies experts per a buscar les més de 200 xiquetes segrestades  per un grup terrorista.

Abans de res, vull que conste que no em pareix mal aquesta iniciativa i pretensió del govern espanyol i que tots els executius fiquen una mica més d’interès per aquests assumptes.

A mi, el que em fa pensar, perquè estic segur, que els nostres benvolguts polítics, igual com jo i com tants altres saben que els  recursos i finançament d’aquets grups terroristes venen donant pel la comercialització de la droga i la tracta de blanques .

Per tant a mi,  la imatge de llàstima i caritat que ens volen donar i per altra part deixant que el tràfic de droga quede impune quant passe per davant de les nostre costes és una pressa de pèl.

Hipòcrita: persona que actua, fingint en públic certes idees i certs sentiments, però en realitat són distintes o contraries.
                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada