dimecres, 21 de maig del 2014

El crim


Oportunistes

La setmana passada va ser assassinada la presidenta de la Diputació de Lleó Isabel Carrasco. Un crim que en  un principi va fer saltar totes les alarmes per la personalitat “política” de l’assassinada, que va donar peu a algunes declaracions, culpant del crim al clima de crispació que viu la societat espanyola.

Poc desprès, quant va estar més que demostrat que el crim havia segut perpetrat  i executat per membres del mateix partit que la presidenta de la diputació o siga el PP i amb una forta relació de proximitat amb ella, en cap manera va baixat el missatge per part d’alguns polítics i alguns mitjans de comunicació que segueixen en la mateixa cançoneta de que el crim es degut “al clima de crispación”. Uns mitjans de comunicació i uns polítics, als que s’ha sumat el senyor Cotino, que per vergonya tenien que callar,  en que arriben a comparar els “escrachers” al terrorisme.

Que nosaltres sapiguem, fins al dia de hui, cap parat, deshauciat, estafat per preferents, exclòs de dependència, etc., ha assassinat a ningú.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada