dimecres, 24 de juliol del 2013



Senyor Wert



Dies passats vam penjar en el nostre blog, un comentari aparegut als mitjans de comunicació que parlava de vostè, i de lo nefasta que ha resultat per a tot l’ample sector educatiu la seua gestió. Si be pensem que tot el mèrit no és de vostè, ja que sembla que tot el partit popular pensa com vostè, si no, no s’entén que totes les seues propostes siguen aprovades en el parlament per tots els companys de partit.

Estic segur que vostè mai entrarà en el nostre blog, però a pesar d’això, com una mena de relax, no m’he resistit a escriure el que pense de vostè.

Recorde la seua etapa de tertulià en ràdio, en que tenia reflexions per a tot i com un home que –crec– es creia perfecte, pareixia que estava per damunt del bé i del mal, i ara que l’han fet ministre ha demostrat vostè la seua “categoria” humana.

Sincerament li tinc que dir, que quant veig la seua rissa entre sarcàstica i patètica, en repugna.

Li vaig a contar la història d’una estudiant –contada per ella en càmera fosca– universitària que li faltaven dos anys de carrera, i que com a conseqüència dels retall i de les precàries condicions de treball, no li havia quedat altre remei que dedicar-se a donar “massatges eròtics”, per tal de poder acabar la carrera. Segur que vostè pensarà que eixa estudiant, portava en el “genes” el fer-se puta, sense parar-se a pensar, el que haurà passat eixa xica abans de prendre eixa decisió.

Dorm bé per la nit?  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada