dimecres, 17 de juliol del 2013

Bárcenas



El cas Bárcenas

Fa molt de temps que el Sr. Bárcenas és noticia, i fins i tot ha segut objecte de les apostes de la gent. Primer per si era o no un lladre; després per si el pillarien; després per si entraria en presó; després…


Bé ja l’han pogut empresonar, pel que vol dir que alguna cosa irregular li haurà trobat el jutge a banda dels cinquanta, setanta o cent milions d’euros que puga tindre per ai escampat.


Ara les apostes van en un altre sentit. Van al voltant del temps en que estarà empresonat, si trobaran alguna “irregularitat legal o defecte de forma” per decretar la nul·litat del procés i deixar-lo en llibertat, o quin serà el final de la història.

De totes les conclusions que aportaven els diversos opinadors, totes elles sensates i plenes de trellat, sobre com podia finalitzar el cas Bárcenas, en va cridar l’atenció una, que en to solemne va explicar el seu promotor: “Ara ja està tancat, després el jutjaran i el condemnaran; després el govern el indultarà; i desprès Telefònica li donarà feina”.


La veritat és que no en va parèixer gens desgavellat el raonament d’este tertulià, que damunt “no cobra” per dir les seues opinions.


Els temps ho dirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada