dilluns, 25 de març del 2013

Desnonaments



La gent demana: solucions ja!
El passat dimecres dia 20 març, membres de la Plataforma Stop Desahucios, en senyal de protesta, empaperaven la casa on viu el diputat del PP Esteban González Pons; que ha presentat una denuncia “per coaccions” contra la Plataforma per Afectats contra la Hipoteca.
Una actitud –la de la Plataforma i la seua protesta– que ha segut criticada per tots els grups polítics, que han recolzat la postura de González Pons, al·legant que  es pot criticar, però no coaccionar. Evidentment que si.
Ara bé, compartint el punt de vista dels polítics en la no coacció, caldria preguntar-se si els polítics són conscients de l’estat de frustració en que està la societat espanyola, i més concret, els ciutadans que ho han perdut tot per culpa de la “crisi”. Una crisi que sembla –sense semblar– que soles ha afectat a les classes mitjanes i baixes, i de la que han eixit “de rositas”: banquers, polítics i “presumptes” corruptes.
Algú dels que prenen decisions en les altures, s’ha parat a pensar que haguera passat si algú dels que, desesperat, s’ha matat tirant-se del balcó, en lloc de tirar-se, haguera fet alguna cosa pitjor? I no vull posar cap qualificatius per no ser tractat d’apologista de res.
Són mols els que diuen que la societat afectada pels retalls, esta tenint molta paciència, però que a pesar d’això, no es descarta que en un moment donat, puga esclatar la violència.
La gent està esperant solucions. Unes solucions que la classe política no aporta per cap de lloc.

1 comentari:

  1. Per exemple, començar a pegar tirs contra els polítics.Ja que diuen que són d'ETA...

    ResponElimina