dimarts, 28 de juliol del 2015

Les 24 hores



Les 24 hores esportives i la piscina municipal


El passat divendres 17 de juliol, es van celebrar les 24 hores esportives. A banda de la valoració que puga fer-se a nivell oficial, vist des de fora, sembla que va ser tot un èxit tant en el que fa a la participació d’esportistes com en l’assistència de espectadors. En eixe aspecte res que objectar.

Ara bé, des de la seua creació, durant el transcurs de les 24 hores esportives –per la nit–, estava totalment prohibit prendre el bany en la piscina olímpica, però des de fa alguns anys,  aquesta prohibició ha desaparegut. Això a produït una situació entre ridícula o curiosa, on es salten totes les normes hagudes i per haver. On perfectament a les dos de la matinada poden haver un bon grapat de gent –200 o més– de totes les edats prenen el bany.


L’espectacle, a nivell d’usuaris de la piscina municipal és... descoratjador. Jovens que venen de jugar un partit de futbet –tots suats– i directament es tiren a la piscina. Altres que van de visita i al vore tanta gent prenen el bany, directament es despullen i es tiren dins.

A banda de l’espectacle –mal espectacle– que dona, i que cal complir unes normes abans d’entrar dins la piscina, volem posar de manifest, el perill que comporta –a pesar de la vigilància– tanta gent prenen el bany, de nit, en una piscina que no disposa d’il·luminació interna, un fet que dificulta la vissibilitat.


      
Si no es prenen mesures,  només cal desitjar que... no passe res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada