divendres, 25 de març del 2011

El Llombo desvetlla la realitat (2)

El suposat Camps no era Camps

El sorprenent comportament que va tindre el suposat Camps que el passat dilluns va estar a Ontinyent per re-presentar l’hospital d’Ontinyent no era el president de la Generalitat Valenciana. Així ho ha pogut saber el Llombo de fonts molt ben informades i, de passada, s’explicaria que el cap de l’executiu valencià tinguera una actitud tant llunyana del que deu tindre el màxim representant del poble valencià. Recordem que, en tot moment, Camps es va amagar del poble, en un procedir indigne i vergonyós, que res té a veure amb algú que té un càrrec que porta aparellat el “Molt Honorable”.
Segons ha sabut el Llombo, el personatge que va suplantar a Camps és un actor que ix a Canal 9 i que té un paregut aproximat. La caracterització va fer la resta i es va dur a terme a Burjassot, on es troben els estudis de televisió. Però l’actor i els qui estaven al corrent en el muntatge, no van voler córrer riscos i van preferir que l’actor solament apareguera el precís. Per això anava amagant-se.    

1 comentari:

  1. esteu segurs que aquest no era l'autèntic i el "doble" es el trauen envalentonat davant dels seus "incondionals palmeros".- Jo crec que era l'autèntic,... i aixi ens va, amb aquest president.-

    ResponElimina