dijous, 24 de març del 2011

El Llombo desvetlla la realitat:

Camps no va vindre a Ontinyent

Doncs no. A la fi s’ha sabut. No. Camps no va vindre a Ontinyent el passat dilluns 21 de març de 2011 a re-presentar l’hospital, que havia presentat ja fa quatre anys. No va vindre i qui diga el contrari, menteix o no sap què es diu. 

En primer lloc, un president de la Generalitat Valenciana si va a un lloc, no pot, perquè hi haja una protesta o manifestació de suport de 50,100 o 200 persones actuar com si fora un vulgar delinqüent anant d’amagat, entrant per la porta posterior, eixint per la mateixa porta de darrere, no donant la cara en cap moment, escapolint-se en un cotxe amb els vidres tintats i, suposadament, ser un acte públic, de portes obertes que es van tancar, (sí, tancar) i a tot això celebrat en un lloc (la seu social de Caixa Ontinyent) que a cada dia que passa es percibeix més el paper del president que va siguen executiu en lloc d’honorari, el que redunda que l’entitat vaja perdent el nord sense remissió. 

Camps no va vindre a Ontinyent. Els representants de la resta de partits polítics del poble no estaven convocats, com en una democràcia normal està manat, i si hi ha democràcia el lògic haguera segut convidar-los, però clar, per a això havia de vindre. I no. L’hora que havien citat els periodistes no coincidia amb la que diuen que va acudir. I solament hi havia que veure les cares de pomes agres que duien Lina Insa, Rafael Soriano, Inma Martí, Vicente Vila, Lucia Bataller i tants altres membres del partit. També, hi havia que observar el paperot que va fer la Policia Nacional. Estaven nerviosos. Sense cap mena de dubte perquè no havia vingut el president i a ells els havien fet treballar la vesprada. Soles així s’explica que al sentir una paraula lleugerament malsonant (corrupte) se’n passaren tres pobles volen identificar a una mestra del Bonavista i amenaçant-la; sí, amenaçant-la, amb detindre-la. Era ella qui havia parlat? Què un sàpia dir “corrumpte” així, sense més, sense especificar, no esta penat, així siga el papa de Roma qui, suposadament, estiga dins re-presentant l’hospital. I comença a ser hora de veure un dia a la Policia —si realment és de tots— detindre, o colpejar, o intimidar, o escorcollar a un senyor d’eixos de corbata i vestit, alguns dels quals tenen quasi els mateixos delictes que F.F.B.  

Posteriorment, és cert, Canal 9 va dir en el seu informatiu que Camps havia estat en Ontinyent. Però a Canal 9 qui se la creu? Si per a la televisió autonòmica no va existir cap protesta o manifestació de suport, com anem a creure’s que el president vinguera a Ontinyent. Podien ser imatges d’arxiu, perfectament. 

Camps, sense por, es fotografia davant els manifestants a Castelló de la Plana. Perquè allà sí i ací no? Doncs, perquè no va vindre a Ontinyent

Una altra prova de que Camps no va vindre a Ontinyent la vam trobar al dia següent. Va anar a Castelló, i davant una protesta ciutadana per la censura a les emissions de TV3, l’home es va posar davant i es va fotografiar. Tant bèsties som els ontinyentins que el president ens té por? És cert, que fa anys, el “periodista” Miguel Ors, arran d’un partit de futbol, ens va titllar de “salvajes de la montaña”. Però d’això fa prop de 50 anys. En aquest temps ens hem educat. Alguns han anat a escoles de pagament. No hi ha cap mena de dubte, Camps no va vindre a Ontinyent, i els que diuen que sí, menteixen. Per què és falç.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada