diumenge, 6 de març del 2011

A l'Ajuntament li sobren els diners


Tirar els dineeerrrsss...!!!



Ací, a Ontinyent, hi ha un obra que tenia una demanda social de zero. Aquesta de la fotografia. La baixada al riu, al costat del pont de Santa Maria, si volia, s’ha haguera condicionat amb un cost mínim. Però no, com l’alcaldessa Lina Insa té molts diners (depèn per què), ha fet una obra, què un obra! UN OBRA!!!, com manen el cànons. 

Miren si ha fet un obra ben feta, que haguera segut el mateix que s’haguera posat dalt, a la barana del pont, i cada minut haguera tirat un euro al barranc. Doncs bé, quan de temps haguera tardat? Quasi un any! Tirant a cada minut, del dia i de la nit, de dilluns a diumenge, festius inclosos, sense descans, sense vacances, un euro. 

Si en lloc d’una moneda s’ha haguera decidit pels bitllets, i fora un de cinc euros, s’ha haguera estat 70 dies! Un, altre, un altre, altre, altre més...

Si volia llançar bitllets de 10 euros, més d’un mes llançant a cada minut un bitllet!!!!

O si volia acabar prompte, i el bitllet fora de 20 euros, dos setmanes i mitja tirant diners en bitllets de 20 euros!!!!

O bé, com és una dona molt ocupada, i tenia que acabar prompte i tirar tots els diners, s’haguera encomanat als bitllets de 50 euros, quan de temps haguera tardat llançant-ne un a cada minut, dia i nit, sense parar? Doncs tres dies i mig!!!

De segur que amb l’atur que hi ha a Ontinyent, infinitat de parats ho hagueren agraït més, molt més, anant al riu a recollir uns bitllets o unes monedes com qui va a per mores. Això si que seria una ajuda. Més que l’obra de demanda social ZERO. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada