dissabte, 4 de març del 2017

Desistiment de responsabilitats

L'equip de Govern delega les funcions informatives a la premsa



L'equip de Govern municipal de  l'Ajuntament d'Ontinyent segueix fent trampes jugant al solitari (gràcies a la còmoda majoria absoluta que va aconseguir en PSOE en les darreres eleccions municipals). 

Ara a delegat en la pràctica la informació als veïns a la premsa (fonamentalment "El Periòdic de Jorge" [abans "d'Ontinyent"]. Així ens hem assabentat del canvi de circulació que afecta als carrers avinguda del Comte de Torrefiel, i carrers de Ferran Alcina, Monges Carmelites i Magdalena. 

Som bons, excel·lent, quan es tracta de convocar-nos a les constants inauguracions que es munten per a major glòria d'ells, però se'ls "oblida" quan cal informar d'alguna cosa important. L'equip de Govern segueix caminant cap l'esperpent. 

3 comentaris:

  1. Jo no se quina mania fer canvis en la circulació de la baixada de la Vila, quan crec que no funcionava tant mal. En llevar la circulacio de camions i vehicles pesats per la zona sobrava

    ResponElimina
  2. Ara toco a tots pegar mes volto per acudir al mateix lloc, y ens obliguen a pasar per el costat del Colegí amb el perill per als ciudadans de fer un lloc tranquil, un lloc mes transitat,

    ResponElimina
  3. jajajajaja! que tronats esteu!

    ResponElimina