dimarts, 14 de març del 2017

Comunicat oficial de l'Associació de Veïns el Llombo


Comunicat privatització del manteniment dels serveis culturals municipals

La decisió de l’equip de Govern de l’Ajuntament d’Ontinyent de privatitzar el servei de la regidoria de Cultura pel que fa al teatre Echegaray i a la sala multiusos José Melcior Gomis cal entendre-la com una resolució errònia i totalment equivocada. I absolutament incomprensible com no siga pel desinterés que mostra algun polític a l’hora de posar en pràctica quines són les seues responsabilitats. 

Es diu que el departament de Cultura no podia atendre totes les activitats que es fan. D’acord. Solució: haver contractat un o dos conserges i problema solucionat. Què no poden per imposició del Govern central? Fals. Bona prova d’açò és que ho han fet tot un seguit d’ajuntaments del nostre voltant. El que ha realitzat l’Ajuntament d’Ontinyent és, senzillament, un abandonament de les seues responsabilitats. 

La postura es podria comprendre i fins i tot resultar lògica si fora el PP (privatització –o externalització– del servei, subcontrates, sous baixos, treballar per hores,...), és a dir, tots els condicionants negatius del mercat laboral que tant a sovint defensa la dreta política. Però no un partit polític que es diu d’esquerres i que té la “o” d’obrer en les seues sigles. 

Altra cosa a tindre en compte és el cost de l’operació. Què costa? Diuen que 100.000 euros a l’any, xifra que ens sembla un autèntic desgavell i totalment desproporcionada. Més bé sembla que, amb la majoria absoluta del PSOE, i vivint el tercer any triomfal, han decidit fer-li un magnífic regal a una empresa. 

Hi ha bastants edils en parcel·les de govern a qui els ve infinitament gran la tasca de regidors.  A aquest pas, a les properes eleccions, en lloc d’elegir a 21 regidors serà millor triar un gestor que administre i porte l’Ajuntament d’Ontinyent.

Ontinyent, 14 de març de 2017
La junta directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada