dissabte, 18 de juny del 2016

Una coma és una coma

El PP "carrega" contra Rajoy


Hui dissabte, el setmanari "El Periòdic d'Ontinyent" publica un titular desconcertant: "Mitin sofocante, cargas contra el Consell y Rajoy, la única opción" en relació a l'acte que va fer el PP aquesta setmana. És a dir, que els populars carreguen contra "el Consell y Rajoy". Ací és on veu la importància que tenen les comes i el situar-les en el lloc correcte. 

No som cap entesos gramaticals, però si en lloc de posar la coma després de Rajoy, l'hagueren posada després de Consell, diria la mateixa cosa el titular? Evidentment, no. Per una vegada que li trauen una notícia al PP, va i la pifien. O no?

I altra cosa. No diu res del número de visites a l'exposició de Gomis i que l'Ajuntament va vendre com un èxit que "prop de 300 persones visiten l'exposició de Gomis en els primers deu dies" (veure en aquest mateix blog la notícia anterior). Si tenim en compte que el Periòdic és una de les tres potes de l'empresa constituïda a l'efecte en portar a cap 'l'any Gomis', és evident que no consideren d'interés la dada municipal tot i ser part interessada. Així doncs, es confirma que els "publicistes municipals" han patit un atac d'optimisme. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada