dilluns, 7 de juliol del 2014

Herència Nadal



Proyecto Hombre Ontinyent

Cada vegada que vegem un anunci de possibles inversions, sobre el Proyecto Hombre en Ontinyent, ens dona que pensar.
La notícia apareguda en premsa deia que Proyecto Hombre preveia obrir aquest any la residència d’Ontinyent per a persones amb addicció. Desprès parlava de la parcel·la que Cáritas Ontinyent va comprar en els termes de: Albaida, Aielo de Malferit, l’Olleria i Ontinyent –això si– en terme d’Albaida.
O siga, que açò ha segut la quadratura del cercle. Si està en terme d’Albaida, és evident que no està en els termes d’Aielo, Ontinyent o l’Olleria. I la notícia sembla voler fer-nos creure que lo blanc és negre.
El final de la notícia no te desperdici, diu que: “El inmueble está listo, a la espera de la licencia de actividad de Albaida que de luz verde a su puesta en marcha”.
Si és l’Ajuntament d’Albaida qui te que donar la llicència d’activitat, és evident que es a Albaida on aniran tots els possibles beneficis que aquest Proyecto Hombre puga general. I quant passen uns anys no tindran cap reparo en dir Proyecto Hombre Albaida o simplement Proyecto Hombre. 
I això, com ontinyentins ens fot, per que la finca on s’ubica el proyecte, es va comprar amb diner de les senyoretes de Nadal. I algú, va empentar, empentar, empentar, per a que una finca comprada en diners d’Ontinyent, caiguera –casualitats de la vida– en terme d’Albaida. Ara falta saber si les instal·lacions, també s’han pagat en diners de la Herència Nadal.
Sabem que  Cáritas és una organització sense ànim de lucre, i per això no entenem el per què no s’ha construït en Ontinyent i aleshores si seria Proyecto Hombre Ontinyent. I no caldria que cada vegada que es dona la notícia sobre una possible inversió, es tornara a això de: una parcel·la construïda entre els termes de Albaida, Aielo de Malferit, l’Olleria i Ontinyent, però en terme d’Albaida.
I vostès Don Teodoro i Donya María, des de el cel, no es preocupen que igual la pròxima ampliació que es puga fer, cau en terme d’Ontinyent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada