dissabte, 11 de gener de 2014

El LlomboComunicat oficial de la junta directiva de l’Associació de Veïns el Llombo


Els pressupostos participatius que posa enguany per primer cop l’Ajuntament d’Ontinyent presenten en la seua descripció com un punt a votar “l’ampliació del local social el Llombo”. Al respecte, tot i no volen interferir en res, sí que es veiem en l’obligació d’aclarir el següent:

1er. El tema s’ha difós de manera inexacta. No es tracta d’una ampliació. Com estan les coses a hores d’ara, estan bé. I l’Associació de Veïns el Llombo es troba còmoda en la situació actual. El barri del Llombo NO necessita més.

2n. El problema el té l’Ajuntament d’Ontinyent i més havent difós el tema de manera inexacta. Fins el que nosaltres sabem, el regidor de Benestar Social volia traure l’obra dels pressupostos participatius, però aquesta proposta va topar amb la negativa de Compromís. Finalment, s’ha inclòs.

3r. El local on es troba el Casal Jaume I i el Consell de la Joventut (en la cantonada del  carrer Jaume I amb l’avinguda del Llombo i ben a prop d’on està el local social el Llombo) s’eliminaria. El que es pretén és unificar els dos locals atés que el del costat del centre social està disponible. La unificació comportaria la reducció en una sèrie de costos a l’aprofitar les sinergies de tots dos i donaria un millor servei: hores obert, un conserge, més associacions, més activitats, tot agrupat en un lloc, i a banda —recalquem— més econòmic.

4at. El problema si no s’accepta serà de l’Ajuntament d’Ontinyent, en general; i de Compromís, en particular, perquè porten la regidoria de Joventut, de la que depenen el Casal i el Consell de la Joventut. El contracte d’aquest local acaba el 31 de desembre de 2014.

5é. Lamentem que no s’haja difós bé el tema, i encara més a l’Ajuntament es produïsquen aquestes deficiències de comunicació entre els diferents grups municipals.  

Ontinyent, 10 de gener de 2013

La junta directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada