divendres, 3 de gener del 2014

Carta als reis


 
 
Benvolguts Reis Mags

L’any passat, intentant fer-me ressò  del cabreig que tenia la ciutadania, entre altres coses, us demanava que s’emportareu alguns polítics inútils, un grapat de corruptes i 350 senadors que no aprofiten per a res. Malauradament pot ser la meua carta no va arribar al vostre poder, i a dia de hui, tots segueixen en el seu lloc: polítics inútils, corruptes i senadors que no aprofiten per a res. Una situació que si ja era difícil, enguany ha empitjorat, ja que la crisi s’ha agreujat.

Una crisi que està fent, que els governants “pel nostre be”, s’apliquen en posar mesures, que estan posant contra les cordes a la classe treballadora: suprimint drets als treballadors, retirant ajudes als dependents, ajudes als aturats i un grapat de coses més, que vosaltres que sou mags deveu conèixer. Per això, enguany, no vos vaig a demanar que s’emporteu a ningú –ni als corruptes, deixeu-los!–.

Enguany m’agradaria demanar-vos, que a tots eixos governants que presumeixen de vetllar pel nostre be, aprovant salaris de misèria per a els seus ciutadans i retallant ajudes als aturats, a la dependència, etc., que per uns mesos –no massa, cinc o sis– els concedireu el privilegi de donar-los pera pasar casa, SOLES, un salari de 1.200 (mil dos cents euros) mensuals. És molt més del salari que entra en la majoria de cases, i estic segur que dins d’ells, serien feliços per compartir la crisi junt als seus ciutadans i la seua autoestima milloraria.

Gràcies majestats.

                                                                                     Un jubilat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada