dilluns, 9 de desembre del 2013

Un govern sense nord


Un partit sense nord
 
 

Des de el tancament de Canal 9, en el País Valencià, estem assistint a una sèrie de desgavells per part del partit que ens governa (el PP), en el que les barbaritats van en augment dia a dia. La última, ha segut protagonitzada per l’equip de seguretat del senyor Alberto Fabra i de l’equip de govern de l’Ajuntament de Xàtiva en la visita que el president va girar a eixa ciutat.

Les notícies són alarmants; que la policia entre en un col·legi a fer callar les protestes d’uns xiquets de 6 a 12 anys; que es facen fotografies dels xiquets, quan està totalment prohibit “per llei”, i que damunt s’obriga un expedient al col·legi, soles es pot admetre, des de la por que li ha entrat al senyor Fabra i a tot el PP, d’assumir que la seua forma de governar està creant malestar en la ciutadania.
Ara que faran, prendre declaració als mestres? I si no són satisfactòries; tindran que declarar els xiquets?

Amb la seua decisió senyors del PP, han trencat el mite que diu: “que les xiquets i els borratxos són els únics que diuen la veritat”.   

Un consell, si en les declaracions davant la policia de mestres i xiquets no trobaren la raó de la protesta, criden a declarar a tots els pares dels xiquets, als iaios, tios, veïns, etc., que segur que trobaran algun “terrorista” infiltrat que desestabilitza el sistema, que vostès tan encertadament estan dugen endavant.

Per què clar, vostès no tenen res a vore amb el que està passant la ciutadania, ja que vostès (el PP) passava per ahi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada