dimecres, 25 de desembre del 2013

Missatge


Majestat:

Enguany no he volgut veure el seu missatge de Noche buena. He passat olímpicament d’ell –del missatge clar–, per què crec que en la que està caiguent, el poble necessita alguna cosa més que missatges.

Podem recordar el de l'any passat, on va dir que el rei es solidaritzava i compartia els patiments dels espanyols en els mals moments que estaven passant. Però si als pocs dies de dir açò es descobreix que el patiment pels seus súbdits se’l cura de caseria –secreta– en Botswana, on es produeix un accident en circumstàncies estranyíssimes, per les que te que demanar perdó i dir: “Lo siento...”, això queda mol malament.   

O aquelles paraules també de l’any passat en les que deia en un to solemne allò de que: “Todos somos iguales ante la Ley”. Unes paraules que han quedat en dubte, quant hem vist com són tractats alguns presumptes corruptes, i el comportament de la Fiscalia i de Hisenda, referent a les peripècies del seu gendre i la “imputació-desimputació” de la seua filla, en la que ha quedat de manifest una cosa que ja sabíem, i és que “tots no som iguals davant la llei”.

Majestat, més que missatges, el poble espera dels seus responsables –i vostè és el rei– solucions clares davant la corrupció, l’atur, els retalls, els desnonaments i les injustícies.

I com no, espera de tots ells, que prediquen en l’exemple.

                                                                                                                                                                                                    Un súbdit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada