dimarts, 13 d’agost del 2013

Les contradiccions de Serafín



El conseller Serafín Castellano i la Llei de l’Embut 


Estos dies passats han aparegut en premsa unes fotografies on es pot veure al conseller Serafín Castellano rodejat de patos morts a escopetades –ai! La escopeta nacional–, en companyia d’un amic empresari, a qui li havia adjudicat contractes per més de vint milions d’euros. Una cosa que en principi no té per què ser delictiva, però que canta un poc desafinat.
I més, quan en un altre cas semblant –ai les caseries!–, on es va veure implicat un ministre de Justícia, Mariano Fernández Bermejo, el senyor conseller es va permetre donar lliçons de moral, dient-li que cada u tenia que acceptar les conseqüències dels seus actes.
Açò és un cas concret de l’aplicació de la Llei de l’Embut: “l’ample pa mi, l’estret pa tu”. Per què quan li han demanat explicacions al senyor Castellano, en lloc de donar-les, s’ha permès “atacar” a tota l’oposició, acusant-los de quasi tot, i tirant balons fora.
Necessitem regenerar la vida política; i per això, els polítics, com la dona del Cèsar, no soles té que ser honrada, també té que parèixer-ho.
Estem cansats de gent prepotent. Siga coherent senyor Serafín i actue en conseqüència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada