dilluns, 10 de febrer del 2014

Les coses clares i la xocolata espesa

Article de Josep Miquel Bausset (monjo de l'abadia de Montserrat)

Allò que el PP no pot manipular, ho destrueix!!, per Bausset

 

Serafín Castellano torna a voler dividir els valencians




El Conseller Serafín Castellano s‘ha esborronat per la definició que ha fet l’AVL, en el nou Diccionari Normatiu Valencià, on els acadèmics veuen compatibles les denominacions català i valencià. I per això el Sr. Castellano ha manifestat que “esa definición se enfrenta al sentimiento de la mayoria del pueblo valenciano”.

Crec que abans d’haver fet aquestes declaracions, que ratllen el ridícul, el Sr. Castellano hauria d’haver parlat amb l’exconseller Font de Mora, perquè li explicara la seua batalla (perduda una i una altra vegada!!) amb el Tribunal Suprem. Perquè resulta que l’exconseller Font de Mora, que es negava reiteradament a reconèixer que el valencià i el català són la mateixa llengua, va vore com el Suprem, repetides vegades, afirmava que la titulació de Filologia Catalana acreditava els coneixements de valencià, desestimant així els recursos presentats per la Generalitat.

Fins a 48 sentències de la justícia (si no en són més!!) reconeixen l’equivalència de la doble denominació, català i valencià, tal i com ha reconegut ara l’AVL. I com ho han reconegut sempre, totes les Universitats del món!!! 
.../...

http://opinions.laveupv.com/josep-miquel-bausset/blog/3398/allo-que-el-pp-no-pot-manipular-ho-destrueix




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada