dissabte, 18 de juny del 2011

La dèria d'un president autonòmic


De Camps a Hitler

La democràcia vol demòcrates!

Aquesta setmana, durant la presa de possessió del Molt Honorable i Molt Imputat Francisco Camps com a president de la Generalitat Valenciana, l’home ha seguit en la seua cursa cap al precipici.

Segons Camps, el PP necessita el PSOE i el PSOE el PP. Ningú més. Cap més. Ni Compromís ni Esquerra Unida. Segons Camps, el guanyador deuria endur-se tots els diputats, en una diàspora que s’haurien de canviar les circumscripcions, ficant-ne més de les tres (Castelló, València i Alacant) que hi ha. Segons Camps, amb el resultats del 22-M, el PP s’enduria uns 95 diputats i el PSOE, 4. La resta, res, prohibits.

Així és com veu la democràcia el demòcrata Francisco Camps. Perquè no se li puga dir totalitari, a l’estil d’un Hitler, Mussolini o Franco, vol deixar-li a la democràcia una enganyifa, un insult, perquè tot el que fa i diu Camps és un insult.

Així, segons Camps, faria falta un 15% dels vots per fer el que vulguera amb un majoria absoluta plàcida i tranquil·la. El 85% restant a Camps se li fot, perquè ell mai ha cregut en la democràcia, solament s’aprofita d’ella, i de quina manera, per col·locar-se, pujar, corrompir, i insultar a la ciutadania.

El Llombo, 18 de juny de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada