dimecres, 8 de juny del 2011

Feina per qui entre d’alcalde o alcaldessa

Que s’amplie la zona de la Universitat


Siga alcalde o alcaldessa, siga del PP o del PSOE, a partir de l’1 de juliol la màxima autoritat del poble té que agafar el tema de l’Extensió Universitària seriosament i convertir-la, més prompte que tard, en Campus Universitari.

I perquè això siga així, caldrà ampliar la zona actualment reservada per a la Universitat. L’Associació de Veïns el Llombo ja va enregistrar aquesta instància ací reproduïda, i posteriorment un altra, en que reclama que es cedeisquen a la Universitat de València una zona que permeta fer un Campus Universitari com cal. 

Demanem que l’àrea compresa entre els carrers d’Echegaray, Joan Coromines i les avingudes del Comte de Torrefiel i del Llombo siga tota ella per a la Universitat. El punt, on es troba l’edifici Lluís Vives, pot ser un bon enclavament sempre i quan se li dote dels metres necessaris. Al respecte, el Llombo demana que es parle amb el propietaris que tenen terrenys i que se’ls permute per altres a fi de deixar tota la zona lliure per a les demandes universitàries. 

El Llombo va més enllà, i en la segona instància enregistrada reclama que el magatzem d’obres municipal (actualment en venda) se li reserve també per a la Universitat. Solament així, amb decisió i creient-se les coses, aconseguirem a la fi tindre un Campus Universitari com cal. 

Aquesta infraestructura és vital de cara a aconseguir una ciutat de serveis. Són temps difícils, no hi ha un euro en cap calaix, i la Universitat, per mitjà del rector Esteban Morcillo, ha demostrat que vol apostar per Ontinyent. En aquesta tessitura, el que cal és únicament, fer els deures ben fets. I des d’ací emplacem a l’alcalde o alcaldessa que isca l’1 de juliol a que es pose mans l’obra, perquè entenem que no és una cosa excessivament complexa ni difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada